Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام والمسلمین انصاریان گفت: امروز با وجود شرایط کرونا و کم شدن درآمدها مؤمنان به مواسات و ایثار کرامت و محبت بیشتر نسبت‌ به یکدیگر بپردازند، این همان روحیه الهی و مصرف کردن نعمت خداوند در مسیر درست است که شکر نامیده می‌شود.

به‌گزارش خبرنگار اندیشه خبرگزاری شبستان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین «حسین انصاریان» به‌مناسبت ماه مبارک رمضان در حسینیه هدایت به سخنرانی پرداخته و گفت: شناخت نعمت‌های الهی بر ما لازم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: شناخت نعمت‌ها نه به‌صورت مشروح و مفصل بلکه در حد شناخت وجود نعمت‌ها بر ما لازم است.
حجت‌الاسلام والمسلمین انصاریان ادامه داد: ما باید جای هزینه کردن نعمت‌ها را هم باید بشناسیم، اگر به نعمت‌ها و جای هزینه کردن آن جاهل باشیم همچون حیوانات خواهیم بود.

استاد حوزه علمیه بیان کرد: نعمت شناسی و شناخت جای درست هزینه کرد آن انسان را به سوی اخلاق انسانی هدایت می‌کند که انسان سالک و مسافر الی‌الله شود.

وی با بیان اینکه خداوند متعال می‌فرماید انسان راز من است و من هم سر او هستم، عنوان کرد: در کتاب یکی از دانشمندان حکیم دیدم که نوشته بود انسان مورد هفت میلیون مسئله است.

حجت‌الاسلام والمسلمین انصاریان با بیان اینکه
خداوند متعال در قرآن کریم می‌فرماید نعمت‌های آشکار و باطنی خود را به تناسب نیاز شما کامل کردم، اظهار کرد: از جمله نعمت های باطنی عقل، روح و قلب است، امام صادق(ع) می‌فرمایند قلب حرم الهی است آن را با گناه آلوده نکنید.

استاد حوزه علمیه با بیان اینکه قرآن و اهل‌بیت(ع) نعمت باطنی خداوند هستند، ابراز کرد: انسان باید در مقابل نعمت‌های ظاهری و باطنی خداوند شکر آن را به‌جا بیاورد، شکر واقعی درصورتی انجام می‌گیرد که نیرویی که از نعمت‌های مادی و‌معنوی می‌گیریم خرج عمل به دستورات قرآن و اهل‌بیت(ع) شود.

وی با بیان اینکه قرآن می‌فرماید جهانیان جمع شوند نمی‌توانند یک پشه را خلق کنند، گفت: امروز با وجود شرایط کرونا و کم شدن درآمدها مؤمنان به مواسات و ایثار کرامت و محبت بیشتر نسبت‌ به یکدیگر بپردازند و این همان روحیه الهی و مصرف کردن نعمت خداوند در مسیر درست است که شکر نامیده می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین انصاریان با بیان اینکه خداوند متعال نود و نه درصد نعمت‌های خود را به‌صورت رایگان در اختیار ما قرار داده‌است، عنوان کرد: ما نعمت‌های زیادی داریم که از آن‌ها غافل هستیم، همین نفس کشیدن خود نعمت عظیمی است که از آن غفلت داریم.

استاد حوزه علمیه ادامه داد: اخلاق مؤمنانه، مهدوی و علوی در خصوص مصرف نعمت‌های الهی برای نیازمندان و فقرا بسیار خوب است، کرامت ارزشی اخلاقی و الهی است که شکر مقابل نعمت‌های خداوند است.

وی افزود: نعمت‌های الهی اعم از مادی و معنوی را بزرگ بشماریم، همچنین منعم این نعمت‌ها را بزرگ بدانید اول هر نماز تکبیرةالاحرام است یعنی بزرگ‌تر، کریم‌تر و عزیزتر از خداوند متعال نیست.

حجت‌الاسلام والمسلمین انصاریان گفت: یک نعمت باطنی وجود امیرالمومنان امام علی(ع) است اگرچه ایشان در حال حاضر نیستند اما راهنمایی‌ها و دلالت های حضرت در نهج‌البلاغه وجود دارد از آن‌ها استفاده لازم را ببرید، امیرمؤمنان امام علی(ع) طبیب، غنی و علیم هستند از وجود ایشان یاری بخواهید که مشکلات مالی و بیماری کرونا در کشور ما را برطرف کنند.

پایان پیام/487

منبع: شبستان

کلیدواژه: رمضان ۱۴۰۰ شیخ حسین انصاریان استاد انصاریان حجت الاسلام والمسلمین انصاریان خداوند متعال نعمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۴۸۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای بیش از هزار برنامه در دهه کرامت اصفهان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اصفهان گفت: این برنامه ها به صورت مردمی مدیریت و اجرا خواهد شد که ترویج معارف اهل البیت(ع) و ایجاد شور و نشاط مد نظر قرار می گیرد.

حجت الاسلام علیرضا ناجی، کانون‌های مساجد را محور برنامه‌های دهه کرامت اصفهان معرفی کردو افزود: هیات های مذهبی، موسسات مردمی، تشکل های دینی و قرآنی، مساجد، اصناف، بقاع متبرکه و ادارات فرهنگی و شهرداری ها در این مناسبت برنامه ریزی هایی دارند.

وی گفت: ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد دبیر ستاد دهه کرامت و این مراکز محور بسیاری از برنامه‌ها هستند. حجت الاسلام علیرضا ناجی افزود: این دهه همزمان با سالروز ولادت حضرت معصومه(س) آغاز و تا ولادت امام رضا(ع) ادامه دارد که تشکل‌های مردمی برای این دهه فعالیت می کنند.

وی ادامه داد: کانون های مساجد محور بخش عمده برنامه های این ایام هستند که در نقاط شهری و روستایی فعالیت هایی را در تعامل با ادارات دولتی و خدماتی و تشکل های مردمی اجرا می کنند.

حجت الاسلام ناجی با بیان اینکه جشن های مردمی و جلسات عمومی در مساجد برگزار می شود، افزود: بخشی از این برنامه ها با حضور خادمین حضرت معصومه(س) و امام رضا(ع) توام خواهد بود.

وی یادآورشد: برنامه ها تنها با محوریت جشن نیست و مسابقات فرهنگی، تولید محتوا در فضای مجازی، معرفی دختران نمونه و تجلیل از آنان و تبیین اهمیت حجاب و عفاف برای اغنا فکری نیز پیش بینی شده است.

دیگر خبرها

  • محبت به اهل بیت (ع) از نعمت های الهی است
  • اعلام جشن‌های دهه کرامت در حرم حضرت معصومه(س)
  • رئیس‌ کل دادگستری استان خراسان رضوی منصوب شد
  • رییس کل دادگستری استان خراسان رضوی منصوب شد
  • صحنه های امدادرسانی فرصتی از سوی خداوند برای هلال احمری ها است
  • همایش منطقه‌ای «حجاب، عفاف و زیست عفیفانه» لبیک به ندای رهبری است
  • برگزاری همایش منطقه‌ای «حجاب، عفاف و زیست عفیفانه» لبیک به ندای رهبری است
  • مساله حجاب، دستور الهی است
  • خداوند برای انسان‌ها رستگاری می‌خواهد
  • اجرای بیش از هزار برنامه در دهه کرامت اصفهان